Tikko redzēju TV3 reklāmu, ka drīzumā rādīs ASV seriālu "Ugly Betty"! Iztulkots gan "labi"! "Skaistulīte Betija"!
Отредактировано Norkys (08.02.2008 13:23)
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Citi seriāli... » Ugly Betty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))))
Tikko redzēju TV3 reklāmu, ka drīzumā rādīs ASV seriālu "Ugly Betty"! Iztulkots gan "labi"! "Skaistulīte Betija"!
Отредактировано Norkys (08.02.2008 13:23)
Oho!!!! Ir nu gan jaunums! TV3 uzsēdies uz telenoveļu par neglītenēm rādīšanu - Ugly Betty ir tā paša Kolumbiešu oriģināla Yo Soy Betty, la Fea - rīmeiks!!!! Ak, nu nez - vai nebija jau gana to stāstu stāstīt - Mīla lielā pilsētā, Puškarova un tagad vēl šī... Lai gan - nu vajadzēja jau kaut ko, kas varētu sacen°sties ar Destilando Amor... Es gan biju cerējusi uz Zorro...
Es gan biju cerējusi uz Zorro...
Nedomāju, ka Zorro īpaši varētu sacensties ar DA. Bet tā neglīteņu mānija TV3 jau apnikusi... Visu laiku viens un tas pats... Es jau domāju, ka varbūt rādīs VIB 2.daļu, bet nekā... Tikai nesaprotu, kā vietā liks "Skaistulīti Betiju"
Šausmas... No Comment...
Nedomāju, ka Zorro īpaši varētu sacensties ar DA.
Pasaulē varbūt un nē, taču pie mums 100% varētu
Šausmas... No Comment...
Labā vai sliktā nozīmē?
Pareģoju, ka sliktā...
Pareģoju, ka sliktā...
Man arī šķiet tāpat...
njāā.. cik var vienu un to pašu rādīt?? :/ nu kāpēc nelika pretī kādu latīņamerikāņu telenoveli? :/ Zorro vai da jebko citu! :/
man jau patīk ļoti šis sižets, bet.. cik var vienu un to pašu? :/
Labā vai sliktā nozīmē?
Kastastrofiski sliktā... man gan riebjas visie seriāli par nēglītēnem... nu paradīja to "Ne rodisj krasivoi" un viss... nē, turpina... riebjas, jak. IMHO
Es tikko jaunākajos "Rīgas viļņos" izlasīju, ka pēc kāda laika TV3 rādīs Zorro!!!
Es tikko jaunākajos "Rīgas viļņos" izlasīju, ka pēc kāda laika TV3 rādīs Zorro!!!
Jā??? Tas gan būtu jauki Paldies par šo ziņu
Tur tjipa viena lasītāja jautāja, kad TV3 atkal būs Meksikas telenoveles un vai kādreiz rādīs Zorro. TV3 teica, ka drīz atkal rādīs Meksikas telenoveles un pēc kāda laika arī Zorro.
nu ir tā, ka šim seriālam pirms krietna laika redzēju tādu promo, un liekas, ka šis no visiem variantiem ir visatšķirīgākais un dikti komisks.
seriāla sākumā bettijai ir draugs, kas viņu pamet. un viņa, ejot uz to darba interviju, uzvelk tādu briesmīgi nemodernu pončo domājot, ka tas ir moderni un piestāv modes pasaulei.
te ievadpromo, kur viss tas parādīts.
http://youtube.com/watch?v=_TT5uHa93ZM
šis promo ir tik jauks - betijas sapnis par skaistu dienu un pretstatā - realitāte. un mikas - hey bettys you are beautiful. rēcīgi.
http://youtube.com/watch?v=Qqb9uZFcBtE
nedomāju, ka skatīšos. bet vispār patiešām - izskatās neparedzēti rēcīgi.
mikas - hey bettys you are beautiful. rēcīgi.
Oj, paldies, dannuk! Tas Mikas dziesmas klips bija satriecošs... Ak, dies` - es te skaļi smejos. Nu tur jau vispār stāsts ne par betiju bet parodija par modes pasauli vispār - tas jau izklausās interesantāk.
šie promo izskatās forši atšķirīgi no jau rādītajām versijām pa TV3 jautri
jā isktās varen jauki
tikkai vēl jāpaskatās kāda viņa būs beigās - prasīties prasās
nu domājams ka laikam būs jāskatās
TIKKAI KUR LAI IZRAUJ LAIKU???
aha, man arī gribas redzēt, kāda viņa beigās izskatās
Вы здесь » TelenovelesLV » Citi seriāli... » Ugly Betty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))))