TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Citi seriāli... » Ugly Betty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))))

Ugly Betty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))))

Сообщений 21 страница 40 из 69

21

Un šis seriāls galīgi nav līdzīgs krievu, vācu un vēl kādiem tur variantiem...šis ir tiešām seriāls ar izsmalcinātu humoru...šajā seriālā Betijai ar bosu vairāk ir draudzīgas attiecības, jo seriāla laikā viņai parādās mīlestība - Henrijs ( jauks nūģīgs puisis :D ) šim seriālam ASV šobrīd iet tikai 2. sezona ( dēļ streika no 2. sezonas ir parādītas tikai 13 sērijas), 1. sezonā ir 23 sērijas... ( 1. sezonas pēdējās sērijas beigās es tā raudāju ) Patīk tas, ka notikumi necentrējas uz betiju vien, jo tiek parādītas ar problēmas gan bosa, gan Betijas ģimenē, gan mazāk svarīgu varoņu dzīvēs...Labs drāmas un komēdijas apvienojums. šo seriālu nu nekādi nedrīkst salīdzināt ar līdzīga nosaukuma seriāliem.
Varētu būt, ka šo seriālu rādīs Heroes vai Prison Break vietā, ne?

Отредактировано indy (09.02.2008 13:36)

0

22

paldies par izteikšanos indy, °sāk gribēties redzēt šo seriālu ;)

0

23

Tiešām jauki, ka pastāstīji, indy! Gaidu šo seriālu ar nepacietību. Tikai tas TV3 tulkojums "Skaistulīte Betija" ir galīgi garām!

0

24

šodien redzēju reklāmu pa TV3 .. un jā nosaukums - garām ;)

0

25

indy написал(а):

Varētu būt, ka šo seriālu rādīs Heroes vai Prison Break vietā, ne?

To rādīs Heroes vietā!

0

26

Norkys написал(а):

To rādīs Heroes vietā!

Paldies! :) Tas nemaz nav divaini, jo Ugly Betty ir ļoti "amerikānisks" veidojums, nav tā telenovele, bet gan seriāls.
Varu pateikt, ka Amanda un Marks ir viens varen smieklīgs duo...:D

Отредактировано indy (09.02.2008 13:47)

0

27

indy написал(а):

nav tā telenovele, bet gan seriāls

Es īsti nezināju, kur veidot to diskusiju, tādēļ izlēmu ielikt pie telenovelēm

0

28

Man jau ra liekas, ka nav šis seriāls tik līdzīgs visiem citiem uz bettijas tēmu.
Mani tagad ir ieintreģējis tas Gio! indy tu nezini vai viņam patiešām patīk bettijas vai arī tas ir tikai viņas jaunais draugs? Es domāju vienkārši draugs?
Man nedaudz rēka bija par vienu sērijas daļu, kur viņi ākstās(nu tā var teikt)
Paintball

Отредактировано bumerbmw (09.02.2008 17:01)

0

29

un man jau šķita, ka esmu vienīgā, kam Gio patīk :D Man viņš patīk vairāk kā henrijs. Un šķiet, ka Gio Bettija ļoti patīk..., bet pati Bettija šobrīd ir "pārņemta" ar Henriju.

0

30

indy написал(а):

un man jau šķita, ka esmu vienīgā, kam Gio patīk :D Man viņš patīk vairāk kā henrijs. Un šķiet, ka Gio Bettija ļoti patīk..., bet pati Bettija šobrīd ir "pārņemta" ar Henriju.

Biju nedaudz pārseigta, kad pamanīju Gio un viņa jauko, un skumju pārņemto skatienu, kad viņš bija kopā ar Bettiju. Būs japaskatās kārtīgi 2 sezona.
Bettija tak negaida bērnu! Lūdzu pasaki ka es esmu tikai pārklausījusies!

0

31

Nē, negaida...:D tā bija jautra sērija..un, jā, Gio skatiens...uhhhh.

0

32

indy написал(а):

Nē, negaida...:D

Paldies dievam!

indy написал(а):

un, jā, Gio skatiens...uhhhh.

Man dažbrīd pat paliek Gio žēļ, bet ir jau cerība, ka kaut kas notiks un Bettija ieskatīties Gio!
Tas būtu labs pavērsiens! :lol:

0

33

indy написал(а):

Un šis seriāls galīgi nav līdzīgs krievu, vācu un vēl kādiem tur variantiem...šis ir tiešām seriāls ar izsmalcinātu humoru...šajā seriālā Betijai ar bosu vairāk ir draudzīgas attiecības, jo seriāla laikā viņai parādās mīlestība - Henrijs ( jauks nūģīgs puisis  ) šim seriālam ASV šobrīd iet tikai 2. sezona ( dēļ streika no 2. sezonas ir parādītas tikai 13 sērijas), 1. sezonā ir 23 sērijas... ( 1. sezonas pēdējās sērijas beigās es tā raudāju ) Patīk tas, ka notikumi necentrējas uz betiju vien, jo tiek parādītas ar problēmas gan bosa, gan Betijas ģimenē, gan mazāk svarīgu varoņu dzīvēs...Labs drāmas un komēdijas apvienojums. šo seriālu nu nekādi nedrīkst salīdzināt ar līdzīga nosaukuma seriāliem.

ak, indy!

un es vēl tā biju nospriedusi neskatīties. ar abām rokām un kājām, jo nav jau kad.
bet. redzēsim, jo labs humors jau nekad nav par daudz.

0

34

danna написал(а):

un es vēl tā biju nospriedusi neskatīties. ar abām rokām un kājām, jo nav jau kad.
bet. redzēsim, jo labs humors jau nekad nav par daudz.

Patiešām būs vērts skatīties, kaut ar dažas sērijas bija polnij bred, bet tomēr skatīties ir jautri! :lol:

0

35

Smieklīgs video! te

0

36

Viens no visjaukākajiem Gio/Betty momentiem visā 2. sezonā.
te
ehh, man Henrijs galīgi vairs nepatīk, garlaicīgs. Gio man vairāk patīk, tāpat arī Daniels ir kļuvis daudz mīļāks, patika vakardienas sērijas beigās viņa skatiens, kad Betija apskāvās ar henriju.
Un es palasīju spoilerus finālam, gaidu, gaidu!;]

0

37

Nākošās sērijas preview. Viss, Gio ir īstais! :D Henrijs vairs ar savu bēbja un Čārlijas storiju mani neinteresē. Jaunā Hildas love ir vauuuu!!!! :D

Ugly betty  2x17 preview Gio and Betty

0

38

Jaunākā epizode bija Gio paradīze!:Dahh. Tas bija tik jauki uzlūgt Betiju uz deju bērnu skolas pasākumā, jo viņai pašai šādas dejas skolas laikā nebija. Un kā viņš dejo....uhh. Un viņa beigu vārdi - ''I don't want to be the rebound guy. I want to be the guy.'' squeee! Jaunā Hildas simpātija ir tik izskatīgs....;]Nākošās sērijas treileris arī izskatās fantastisks.

Gio/Betty 2x17 "I want to be the guy"
es te spamoju, bet esmu 7. debesīs šobrīd :D

0

39

indy написал(а):

Jaunākā epizode bija Gio paradīze!:Dahh. Tas bija tik jauki uzlūgt Betiju uz deju bērnu skolas pasākumā, jo viņai pašai šādas dejas skolas laikā nebija. Un kā viņš dejo....uhh. Un viņa beigu vārdi - ''I don't want to be the rebound guy. I want to be the guy.'' squeee! Jaunā Hildas simpātija ir tik izskatīgs....;]Nākošās sērijas treileris arī izskatās fantastisks.

Ojā!
Šo sēriju gaidīju ar nepacietību, kopš redzēju treileri, kur Bettija ar Gio skūpstijās. Sērija nu patiešām bija fantastiska un ar nepacietību gaidu 2.sezonas nobeigumu, pēdējo sēriju nākamnedēl. http://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Forums/5962bb18d0aff8d7b1a22b492ef7b499.gif

0

40

Jāaa, piekrītu par to sēriju ^^  2. sezonas finālsērija atstāja tādu kā intrigu - kuru viņa tad izvēlējās - henriju vai gio, vai nevienu. Nedomāju, ka viņa izvēlējās Henriju. Man jau šķiet, ka viņa neizvēlējās ne vienu, ne otru, kaut arī es ļoti gribēju, lai viņa dodas uz Romu kopā ar Gio....tagad es turu īkšķus, lai Freddy Rodriguez ( Gio) būtu arī 3. sezonā. Vēl par pirmspēdējo sēriju - Vilhelmīna bija savā elementā:"Let's do this bitch!" Un Marks&Amanda atkal darbojās kopā:)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Citi seriāli... » Ugly Betty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))))