es vīram vispirms krautu
nē, es vispirms viņai, kamēr nav aizbēgusi, bet vīru - nu ja viņš apliktu viņai roku un skūpstītu, tāpat kā Villijs Margotu, tad es nezinu , ko ar viņu izradītu..
xe, zināju, ka Angy patiks Izabellas pieminēšana
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Nopirktā mīla (Amor Comprado) » Amor Comprado 17. - 21.
es vīram vispirms krautu
nē, es vispirms viņai, kamēr nav aizbēgusi, bet vīru - nu ja viņš apliktu viņai roku un skūpstītu, tāpat kā Villijs Margotu, tad es nezinu , ko ar viņu izradītu..
xe, zināju, ka Angy patiks Izabellas pieminēšana
No way - viņiem pamiers
Margota - ~"es negribu piedzīvot Valentīna kļūdu - viņš gāja bojā naktī"???? Kopš kura laika naktī ir gaišs?
ak, man pilnīgi noteikti prasās, lai Marianna ieķeras šajā Margotā!! nu kas par glupībām? 3 cilvēki nevar patriekt vienu svešu sievieti..
Hertrūdisas deja bija labā
Hertrūdisas deja bija labā
Oj jāāā.. ierēcu.
kopumā patika šodienas sērija.
Un Tā Margotas seja, kad Villijs teica ka šoferis aizvedis šo uz mājām.. hahhh
Un Tā Margotas seja, kad Villijs teica ka šoferis aizvedis šo uz mājām.. hahhh
jā, šī man arī dikti patika
ehh, žēl, ka atkal neredzēju
žēl gan..jo šī salīdzinoši bij jēdzīgāka sērija
Interesanti bij, kā tās dzīvokļa durvis aizvērās, esot viņiem ārpusē
bet visvairāk man laikam patika Villija teikums - esmu dzīvoklī ar 2 skaistām sievietēm, bet nakti jāpavada vienam
ai, sviests, Margota un tas džeks varēja mierīgi tikt iekšā, a šitie netiek. murgs gatavais.
ai, sviests, Margota un tas džeks varēja mierīgi tikt iekšā, a šitie netiek. murgs gatavais.
Angy, bet tas jau skaidrs, ka šeit viss ir pakārtots izdevīgumam, nemaz nedomājot, cik reāli tas varētu būt
Вы здесь » TelenovelesLV » Nopirktā mīla (Amor Comprado) » Amor Comprado 17. - 21.