nu kursh redzeja....ka jums?man iisteniba pat llottii patika! iipashi sakuma kad djego[]zorro atzinas esmei utt................. vel visspozakais moments bija beigas kad esme pamanija zorro uz balkona! :heart: :rose: :biggrin2: nu ka jums.....rakstiet!!
15 serija
Сообщений 1 страница 7 из 7
Поделиться203.03.2007 18:25
Man arī ļoooti patika!! ja godīgi tad uz brīdi bija palikusi vienaldziga Zorro dziesma, nu ne taa kaa saakumaa.. A pēc šīs sērijas atkal dievinu gan Zorro, gan dziesmu!! bet nu superrr!! Tik skaisti!! Un beigas atkal piektdienai (nu ok, viņu piektdienai) atbilstošas!! ĀĀ!!
vel visspozakais moments bija beigas kad esme pamanija zorro uz balkona!
em.. tu laikam sajauci. Es speciāli vēl un vēl paskatījos - tur nav Zorro, tur ir tikai sargi uz balkoniem visās malās. Vienkārši Esme saprata kādas lamatas ir Zorro...
Поделиться303.03.2007 18:41
em.. tu laikam sajauci. Es speciāli vēl un vēl paskatījos - tur nav Zorro, tur ir tikai sargi uz balkoniem visās malās. Vienkārši Esme saprata kādas lamatas ir Zorro...
Un tagad ir jautājums - Zorro pats spēs izglābties, vai Esme palīdzēs??? Es lieku uz Esmi!!!
Поделиться403.03.2007 19:07
Nu tā jau vispār kauč kāda erotiskā sērija Kiko sanākusi...
Поделиться503.03.2007 19:16
Un tagad ir jautājums - Zorro pats spēs izglābties, vai Esme palīdzēs??? Es lieku uz Esmi!!!
Var gadīties!! ņemot vērā to milzīgo sargu skaitu. :S lai gan - Zorro ir daudz kas pa spēkam!!!
Поделиться603.03.2007 19:51
Nu tā jau vispār kauč kāda erotiskā sērija Kiko sanākusi...
oooi.. tik tiešām sanāca, ka "asa" sērija, tieši kā man vajadzēja...
Es lieku uz Esmi!!!
nu nezinu, nezinu... iespējams. bet vispār ir ļoti interesanti kā zorro tiks sveikā no tā... jo beigās parādīja, ka rīt to jau notvers tīklā točna nevar būt, ka visi uzzinās kas zorro ir patiesībā. kā esme varēs palīdzēt, man nav ne jausmas... jo viņa pirms tam apgalvoja, ka Renco nav vainīgs - labi, montero pakalusīja... bet tagad viņai nav ko teikt par Zorro...
:nezinu: interesanti. ceru, ka rītdienas scenārijs būs intresants un kaut cik realistisks... (kaut drusciņ... jo viss kas saistīts ar Zorro, jau nav reāli... )
Поделиться703.03.2007 20:11
bet zorro! tads ma4o! vinsh pats izglabsies bet tomeer esme var jau kaut ko pateikt...vai saakt kliegt nu vispar kaut ko esme pateiks