Nezinu, vai šai dziesmai ir kāds sakars ar telenoveli, taču man liekas, ka ne velti tapusi tāda dziesma, tāpēc ielikšu šeit
La loba: Ivonne Montero "Loba"
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться220.06.2010 21:05
Patīk pats klips.. Mežs, pusnakts un Ivonne - skaistiii
un arī pati dziesma interesanta!
Поделиться320.06.2010 21:54
mm, klipa fons tiešām burvīgs ja neskaita to vienu mirkli sākumā, kad tika rādīts viens šausmonis :s
Ivonne... nuu, man nepatīk, kā viņa ģērbusies svārki bez ierunām te bija vajadzīgi. Jā, visvairāk tādā ziņā man patika tie momenti, kur viņa ar to palagu un beigās tajā kleitā - vairāk iekļāvās vispārējā noskaņā, manuprāt.
Un dziesma man iepatikās tīri labi uzreiz!
Ak, bet redzot Ivonni dziedot un klipā, man tādas domas sāka raisīties.. nereālas, bet tomēr.. kurus gribētu redzēt vienā klipā
Поделиться420.06.2010 21:58
Un dziesma man iepatikās tīri labi uzreiz!
otru reizi noklausījos jo gribējās vēlreiz klipu skatīties.. un tagad pēc otrās reizes dziesma vēl vairāk piesaistīja un iepatīkas arvien vairāk
Ivonne... nuu, man nepatīk, kā viņa ģērbusies svārki bez ierunām te bija vajadzīgi. Jā, visvairāk tādā ziņā man patika tie momenti, kur viņa ar to palagu un beigās tajā kleitā - vairāk iekļāvās vispārējā noskaņā, manuprāt.
jap, tas gan..man ar baigi prasījās svārki vai kleita džinsu vietā.. Ak, bet šeit Ivonne tik pašpārliecināta, skaista.. Iedvesmojoša!